اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/25/2008 11:03:01 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1112
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
ادخلي يا عروسه و اختاري كيكه عرسك
الممبار من المطبخ المصري
معكرونة الدجاج
سلطة إيطالية
طريقة عمل بلح الشام بالسميد
الكعك الحلو الطرابلسي
مقلوبةبالمفروم
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
صلطه بطاطس بالتونه
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
سلطة
وقت التحضير:
15 دقيقة
وقت الطهي:
10 دقائق
المقادير:
بطاطس مسلوقه مكعبات
زيتون اسود مخلى
فلفل اللوان
بصله مفرومه
زيت ذره
بقدونس مفروم
عصير ليمون
مايونيز
ملح
فلفل
تونه قطع
التحضير:
تقطع المكونات مكعبات صغيره
تخلط المكونات وتتبل ماعدا التونه
نضع المكونات فى قالب لتاخذ شكل جميل
تقلب فى طبق التقديم
توزع التونه فوق الصلطه وعلى جوانب الطبق
نرص على جوانب الطبق بصل حلقات رفيعه
الطبخ:
تسلق البطاطس قبل التحضير
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
سلطة
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)