شوفو الصور واحكمو

الطريقه
ثمن كيلو جيلاتى من عندمحل يبيع لوازم الحلويات انا جبت ثمن مانجه وتمن فانيليا وثمن فراوله
كوب ونصف لبن لكل صنف ولو عندك وش لبن حطيه -فانيليا -سكرحسب ما تحبي
ربع م صغيره ملح ليمون (بيخليه ناعم)
ضعى اللبن فى الخلاط وعليه السكر والفانيليا وملح اليمون -قسمى اللبن فى ثلاث علب كوب ونصف لكل علبه عميقه وضعيه فى الفريزر لمده ساعه - اضربى كل نوع حتى تزداد الكميه وتتماسك ثم ضعيه فى الفريزر لمده يوم كامل
ملحوظه : علشان المانجه والفراوله طعمهم يبقى احلى اعصري مانجايه وضعيها مع اللبن بعد خصم كميه اللبن يعنى لو نصف كوب مانجه شيلى نصف كوب لبن و الفراوله كذلك
بعد التفريغ ممكن تضعى شوكلاته او بندق او الاثنين حسب الرغبه
وبالهنا والشفا