اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/17/2008 2:58:35 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1087
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
عرق الروستو (اللحمة الباردة)
صينيه البطاطا يشبه طعمه المارون جلاسيه
معكرونة بالهوت دوج
سلطة الفول والحمص
الارز المعمر او بودنج الارز
سلطة البطاطس بالمايونيز
قطايف
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
مسقعه بالفراخ والباذنجان البانيه
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
طداطباق
 
رئيسية
 
خضراوات
 
فراخ
المقادير:
نصف كيلو باذنجان بانيه
نصف كيلو صدور فراخ
روزمارى
دقيق وبقسماط
نصف كيلو عصير طماطم
بصله مفرومه
عود كرفس
زعتر
ثوم مفروم
التحضير:
نضع زيت على النارثم نضع البصله ونشوحها قليلا
نضع الثوم ثم الفراخ بعد ان تقطع مكعباتونشوخها
نضع عود كرفس مفروم وملح وكمون
ثم نضع عصير الطماطم ونترك الفراخ تستوى بعد ان نغطى عليها ونوطى لها النار
الطبخ:
نتبل الباذنجان بالدقيق ثم نغمسه فى بيض مربوب وعليه قليل من اللبن
ثم نغمسه فى البقسماط ونحمره فى زيت
نحضر قارب بيركس ونضع طبقه من الباذنجان وعليها طبقه من الفراخ بالمقادير السابقه
ثم طبقه اخرى من الباذنجان وطبقه من الفراخ
وهكذا الى نهايه الباذنجان واخر طبقه فوق الوجه الفراخ بالصلصه
وندخله الفرن حار عشر دقائق
ثم يقدم
و بالف هنا وعافيه ليكم
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
طداطباق
 
رئيسية
 
خضراوات
 
فراخ
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)