طبعا كلنا عارفين السمبوسك بس النهاردة انا هاعمله بطريقة صحية وهى التحمير فى الفرن بدل القلى وصدقونى نفس الطعم واللذاذة انا علطول باعمله كده المقادير: لحم مفروم معصج مع بصل مبشور وفلفل اسود وملح وكاري وورق لورا وحبهان عجينة سمبوسك جاهزة سمن او زبد سائح جبنة فيتا جبنة رومى مبشورة الطريقة: * نحشو ورق السموسك بالطريقة المعروفة ليصبح مثلث حشيت البعض باللحم المفروم المعصج والبعض بالجبنة الفيتا والبعض بالجبن الرومى المبشور *ارصها فى صينية مدهونة وادهن وجهها بالسمن او الزبد السائح واضعها فى فرن ساخن جدا مسخن قبلها حتى تحمر مهرجاااااااااااااااان صور هههههه وبالهنا والشفاااااا