المقادير: كيلو فراخ بانيه ( صدور فراخ مخلية )، نصف كيلو فلفل ألوان أحمر وأصفر وأخضر، نصف كيلو جبنة موزريلا، بصلتان، 4 فصوص ثوم، للتغطية 1 كوب كريمة لبانى طريقة الاعداد: 1 ـ تتبل الفراخ بالبصل والملح والفلفل والبهارات وحبة طماطم تبشر مع البصل 2 ـ يجهز الفلفل بتقطيعه قطع صغيرة وكذلك البصل والثوم وتشوح كل هذه المقادير بالزيت وبعد ذلك تضاف الموزريلا. 3 ـ تدهن صينية ببعض الزيت . 4 ـ تلف الفراخ بالفلفل والموزريلا على هيئةأصابع ومن ثم توضع الفراخ فى الصينية وتغطى بالكريمة اللبانى. 5 ـ تدخل الفرن لمدة نصف ساعة فقط ومن ثم ترفع للشواية. 6 ـ للتزيين بعض البقدونس فوق الطبق ( بألف صحة وعافية ). "