اعواد البطاطس
الناقل :
SunSet
| الكاتب الأصلى :
ام محمد
| المصدر :
cook.hawahome.com
المقادير
بطاطس مقطعة اصابع رفيعة زي اعواد الكبريت
ملح
فلفل اسود
قرون
فلفل اخضر واحمر صحيحة
زيت للقلي
2
التحضير
تحمر اعواد البطاطس في زيت ساخن حتى تاخذ لون الصفرة الخفيف ثم تنشل من الزيت وتتبل بعد القلي وليس قبله بالملح والفلفل الاسود ونضع قرون الفلفل الاحمر والاخضر ونقلب وتكون جاهزة للتقديم واذا اردتيها مقرمشة اضيفي خل ابيض الى الماء المنقوع به البطاطس قبل القلي