أم على لذيذة

الناقل : heba | المصدر : food.fatakat.com

وصفة و طريقة عمل أم على لذيذة وسهلة في مطبخ فتكات

 

الكمية تكفي: 8 أشخاص
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: 200 جم كريم شانتيه
400 جم سكر
2 لتر لبن
0.5 كيلو عجينة ملفاى
مكسرات
زبيب
قرفه
جوز هند
سكر بودرة

التحضير: تفرد عجينة الملفاى
تحمص فى الفرن ثم تفرم بعد خروجها
نضع عليها المكسرات والزبيب والقرفه ثم تسقى باللبن الساخن جدا نزينها بالكريم شانتيه فوق الوجه باستخدام كيس الكريمه بحيث تغطى تماما بطريقتك الجميلة يا فتوكه
الطبخ: تدخليها الفرن
نطلعها من الفرن بعد ان يصبح لونها ذهبى الوجه
ملاحظات: تقدم ساخنة فى الشتاء وتكون بقى اجمل واحلى وهى بارده من المبرد بس خلاص كدا هى دى أم على شفتو سلهة ازاى جربو ودوقونى بقى