أحلى إفطار في رمضان
الناقل :
heba
| المصدر :
food.fatakat.com
الكمية تكفي:
4 أشخاص
وقت التحضير:
10 دقائق
وقت الطهي:
10 دقائق
المقادير:
1/2 كيلو بلح ناشف (من النوع اللي بنكسره لنخرج النوى)
1 لتر لبن.
1/2 كوب جوز هند مبشور.
التحضير:
ينظف البلح من النواه وتقسم البلحة لنصفين او 3 قطع.
الطبخ:
1- يوضع اللبن على النار وقبل غليانه بثوان يضاف له البلح.
2- فور غليان اللبن تغلق النار ويغطى اللبن بالبلح لدقائق.
3- يضاف جوز الهند ويقلب مع اللبن والبلح ويترك ليهدأ.
4- يبرد في الثلاجة ويقدم باردا على الافطار.