عصير الخوخ الناعم
الناقل :
heba
| المصدر :
food.fatakat.com
الكمية تكفي:
شخصين
وقت التحضير:
دقيقة واحدة
وقت الطهي:
5 دقائق
المقادير:
15ثمرات من الخوخ
سكر
ثلج
ماء
التحضير:
تغسل حبات الخوخ وتقشر وتقطع.
الطبخ:
يوضع الخوخ المقطع فى الخلاط ويوضع السكر حسب الرغبة.
يخلط المزيج جيدا ثم يتم وضع الثلج فى الخلاط مع المزيج مع الخلط جيدا الى ان يصبح الثلج قطع صغيرة جدا .
يصب العصير فى كأس للتقديم .
مع وضع شريحة من الخوخ اعلى الكأس للتجميل.
ملاحظات:
مش لازم نسيب عصير الخوخ قبل الشرب طبعا عشان بيسمر ( لونة بيتغير بسرعة) وعشان الثلج كمان مش يذوب وكمان الافضل ان العصير يتشرب طازج وفرش دايما .
احلى حاجة فى عصير الخوخ تحسى اوى ان هو ناعم كدة فى الشرب .