طبعا كلنا عارفين السمبوسك بس النهاردة انا هاعمله بطريقة صحية وهى التحمير فى الفرن بدل القلى وصدقونى نفس الطعم واللذاذة انا علطول باعمله كده
المقادير:
لحم مفروم معصج مع بصل مبشور وفلفل اسود وملح وكاري وورق لورا وحبهان

عجينة سمبوسك جاهزة

سمن او زبد سائح
جبنة فيتا
جبنة رومى مبشورة

الطريقة:
* نحشو ورق السموسك بالطريقة المعروفة ليصبح مثلث
حشيت البعض باللحم المفروم المعصج والبعض بالجبنة الفيتا والبعض بالجبن الرومى المبشور
*ارصها فى صينية مدهونة وادهن وجهها بالسمن او الزبد السائح واضعها فى فرن ساخن جدا مسخن قبلها حتى تحمر

مهرجاااااااااااااااان صور هههههه
وبالهنا والشفاااااا