بتـــــاريخ : 8/11/2008 6:42:04 PM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1350 0


    صدور الفراخ بصلصة الخردل

    الناقل : heba | العمر :43 | المصدر : food.fatakat.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ اطباق رئيسية فراخ

    الكمية تكفي: 5 أشخاص
    المقادير: -كيلو صدور الفراخ مخلية
    -2فلفة احمر حر وبارد
    -مكعبات من البصل الخضر
    -ملعقة زبدة كبيرة
    -حبهان ومستكة مطحونة
    -ملح وفلفل اسود
    -ماء بصل وخل
    -كوسة مسلوقة على البخار
    -
    التحضير: نغسل الفراخ كويس بالماء والخل والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة
    الطبخ: نسخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج.
    نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.
    نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم.

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ اطباق رئيسية فراخ

    تعليقات الزوار ()