اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/11/2008 6:42:04 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1381
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
سلطة الجزر المسلوق
فطيرة التوست بالتون
البطاطس المحمرة بالجبن
بهارات فاهيتا
سلطة الجزر 2
طريقة عمل مناقيش الجبن
التبولة الشامية
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
صدور الفراخ بصلصة الخردل
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
فراخ
الكمية تكفي:
5 أشخاص
المقادير:
-كيلو صدور الفراخ مخلية
-2فلفة احمر حر وبارد
-مكعبات من البصل الخضر
-ملعقة زبدة كبيرة
-حبهان ومستكة مطحونة
-ملح وفلفل اسود
-ماء بصل وخل
-كوسة مسلوقة على البخار
-
التحضير:
نغسل الفراخ كويس بالماء والخل والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة
الطبخ:
نسخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج.
نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.
نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم.
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
فراخ
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)