اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/11/2008 7:28:10 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1370
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
طريقة خلية النحل الحلوة
مسقعة أو دقوس الباذنجان بالصور
الرقاق باللحمه المفرومه (الاممة) - المطبخ المصري - اكلات مصريه - موسوعة الطبخ في قصيمي نت
إشارة المرور
كرست المكسرات
صلصة سيزر
محشي الكوسا - طبخي
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
قراطيس القطايف بالكريمه
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
الحلويات
الكمية تكفي:
8 أشخاص
وقت التحضير:
15 دقيقة
وقت الطهي:
30 دقيقة
المقادير:
نصف كيلو قطايف
زيت للتحمير
مقدار من الشربات(2كوب سكر +كوب ماء+نصف ليمونه)
كريم شانتى او كستر
التحضير:
تشكل القطايف على شكل قراطيس وتقفل بالماء
تحمر فى الزيت ثم تنشل وتسقى بالشراب
تحشى بالكريمه او الكستر
يرش بالمكسرات ويرص فى الطبق على شكل الوردة
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
الحلويات
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)