اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/17/2008 1:25:03 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1239
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
بودنج الفاكهة بدون طهي
تشيز كيك البيبسي
سلطة الخيار والبصل الأحمر
حلى أم علي
حلقات البصل المقرمشة
دجاج كودو 1
طريقة عمل المرتديلا الدجاج بالصور
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
الفراخ التندورى
الناقل :
heba
| العمر :42 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
فراخ
الكمية تكفي:
4 أشخاص
وقت التحضير:
30 دقيقة
المقادير:
فرخة متوسطة الحجم
كوب زبادى
2ليمون مقطع
بصلة كبيرة
1ملعقة صغيرة من (كركم+قرفة+بابريكا+زنجبيل+فلفل اْسود+ملح)
حبهان+ورق لورى
بهارات صحيحة(قرفة خشب+قرنفل)
شوية مية.
التحضير:
1ـتقطع الفرخة قطع صغيرة 8 اْجزاء.
2ـتنقع فى ماء به ملح وليمون ورشة دقيق.
3ـيضرب فى الخلاط (كوب الزبادى+الحبهان+الليمون+البصلة)مع شوية مية .
4ـاْضع فى صينية الفرن الفراخ وعليها خلطة الزبادى مع باقى المكونات(البهارات الصحيحة)ولو احتاجت ميه ازودها حتى تبقى معقولة ان تستوى فيها الفراخ.
الطبخ:
نضع الصينية فى الفرن على الرف الوسط وهنلاقيها تستوى من تحت وتتحمر من الوش.مش هتحتاج لشواية.
ملاحظات:
ممكن اْضيف مع البهارات شطة لو بنحب الاْكل حار شوية.
هنلاحظ لونها يطلع اْصفر عشان الكركم.
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
فراخ
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)