اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/14/2008 10:55:02 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
991
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
قطع الجرانولا
خلطة الجمبرى و السمك الفيليه المشوي الفريدة
فوائد الثوم
ديك رومى محشى بالخضار
الاندومي بالبشاميل
كنافه بالجبن و الكريم كراميل
تشيز كيك الفراولة
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
حواوشى
الناقل :
heba
| العمر :42 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
لحوم
الكمية تكفي:
3 أشخاص
وقت التحضير:
15 دقيقة
وقت الطهي:
40 دقيقة
المقادير:
نصف كيلو لحم مفروم
بصله كبيره
ملح وفلفل وبهارات وحبهان
2حبة طماطم
2 فلفل رومى(ممكن اضافة الفلفل الحار)
عيش بلدى(يستحسن يكون نصف سوا،يعنى وشه ابيض)
زبده للوجه
التحضير:
يعجن اللحم بالبصله والتوابل ويوضع ساعه بالثلاجه
تقطع الطماطم والفلفل جانبا
يفتح العيش البلدىمن جانب واحد
الطبخ:
نضع اللحم بداخل العيش المفتوح ونضع عليه بعض الطماطم والفلفل ويرص فى صاج الفرن بعد دهنه بالزيت
ندهن وجه العيش بملعقة زبد
يدخل الفرن بدرجة حراره متوسطه
ملاحظات:
يفضله الاطفال بالكاتشاب
يقدم بجانبه بعض المخللات
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
لحوم
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)