بتـــــاريخ : 8/22/2011 1:32:39 PM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1266 0


    الكبدة المشوية للحمية - الكبده المشوية 2011- طريقة عمل الكبدة المشوية 2012 للحمية

    الناقل : loaa | العمر :37 | الكاتب الأصلى : loaa | المصدر : www.4fshn.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ الكبده المشوية



    الكبدة المشوية للحمية الكبده المشوية

    المكونات

    ٢ ثمرة بصل متوسطة مقطعة مبشورة
    ٢ م-ك صوص الصويا أو عصير طماطم
    ١ م-ص بهارات
    ٨ شرائح كبدة ( ضأن او بتلو)
    ١ م-ص جوزة الطيب
    ١ م-ص كمون
    ٢ م-ك عصير ليمون
    ملح و فلفل

    طريقة التحضير


    يتم غسل الكبدة جيدا بالماء

    ثم يخلط البصل المبشور مع عصير الليمون وتفرك بهما شرائح الكبدة

    ثم توضع الكبدة في وعاء متوسط الحجم و يضاف الملح و الفلفل و البهارات و جوزة الطيب والكمون وصوص الصويا

    يغطى الإناء و يترك في التتبيل لمدة 4-6 ساعات أو 8 ساعات إذا كانت الكبدة ضأن

    يم تسخين الشواية إلى حرارة مرتفعة

    و توضع شرائح الكبدة و تشوى على الجانبين حتى النضج

    و تقدم الكبدة المشوية للحمية
     

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ الكبده المشوية

    تعليقات الزوار ()