اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/20/2008 11:55:31 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1195
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
طريقة عمل السوكسيه
ارشادات هامه في حفظ الخضار
بديل كريمة الطبخ
سلطة الجرجير
أرز أصفر مع الدجاج طبق خاص بالحمية ..
حمام محشي بالبرغل
دجاج تكا مسالا العجيب
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
كريم كراميل
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
الكمية تكفي:
8 أشخاص
وقت التحضير:
60 دقيقة
وقت الطهي:
45 دقيقة
المقادير:
5 صفار بيض
6 بيض كامل
ربع كيلو سكر
باكيت فانيلين
لتر لبن
التحضير:
نضع السكر على النار ليكون كراميل بأضافة ملعقتين ماء
نضرب 6 بيض مع صفار البيض وكوب السكر والفانيلين
بعد ضربهم جيدا نضيفلهم شوية لبن زغننين
نضع اللبن على النار وبعد ما يغلى نضيف الخليط الى ضربناه مع التقليب المستمر واحنا بننزل بالخليط فوق اللبن بالراحة جدا زى السرسوب وهو على النار نضربهم جيدا بمضرب السلك ألى ان تزيد درجة اللزوجه
نختبر الخليط بملعقة خشب ونضعها فيه ونطلعها لو الخليط تماسك عليها يبقى استوى ونرفعو من على النار
الطبخ:
بعد عمل الكراميل نتركها تهدأ قليلا ثم نصب الكراميل فى الفورمة ونضع فوقه الخليط السابق ثم ندخله الفرن
وأما يطلع الكريم كراميل من الفرن نزينه بالكريم شانتيه أو الفريش كريم
ملاحظات:
نختبر الكريم مراميل بادخل سكينه فيه مثل الكيكه ونطلعها ولو طلعت زى مادخلت نضيفه يبقى الكريم كراميل استوى وأصبح للأكل
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)