اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/21/2008 1:46:23 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1150
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
سلطة مشكلة
سلطة الفاصوليا الخضراء تبع بيتزا هت
سلطة الكينوا المناسبه للريجيم
لقيمات بالجبن
فطيرة التوت
سمبوسك بالجبنة
ساندوتش الفلافل مع البندورة الخضراء
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
كوكيز بذبده الفول السودانى
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
معجنات
 
جاتوة
الكمية تكفي:
8 أشخاص
وقت الطهي:
25 دقيقة
المقادير:
350 حم ذبده بدرجه حراره المطبخ
350 جم ذبده فول سودانى
350 جم سكر
4 بيضه
5 جم فانيليا
5 جم ملح
5 جم بيكربونا ت
معلقه كبيره ماء
5 جم بيكنج بودر
نصف كيلو دقيق
التحضير:
نضع الذبده والسكر وذبده الفول السودانى بالمضرب
بعد الخفق جيدا نضع الملح
نضيف الفانيليا للبيض ونضعهم فوق الخليط بيضه بيضه بهدؤ
ندوب البيكربونات فى الماء ونضعها فوق الخليط بهدؤ
نضع البيكنج بودر فوق الدقيق ونضيفهم للخليط
بعد ان يتجانس الخليط
نحضر صينيه بها ورقه ذبده
نحضر معلقه ايس كريم نغمسها فى الماء الساخن ونقطع الكوكيز
نضعه فى الصينيه على مسافات متباعده
الطبخ:
ندخل الكوكيز الفرن على درجه حراره 200
لمده 25 دقيقه
بعد مايطلع الكوكيز بيكون طرى
نتركه ليبرد ثم نلاحظ انه تماسك
وبالهناء والشفاء على قلوب حبايبى
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
معجنات
 
جاتوة
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)