بتـــــاريخ : 7/13/2013 7:50:18 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1315 0


    طريقة عمل سمبوسك بالخضار والزبادي

    الناقل : elmasry | العمر :42 | الكاتب الأصلى : عايز آكل | المصدر : 3ayezakol.com

    كلمات مفتاحية  :

    المكونات:

     

    العجينة:

    ٢ كوب دقيق

    ربع كوب زيت

    كوب ماء

    ملح

     

    الحشو:

    ١ بصلة مفرومة

    ١ زبادي

    مكعب ماجي

    ملعقة صغيرة كاري

    ١‫/٢ ملعقة صغيرة بابريكا

    ربع كوب كزيرة مفرومة

    طريقة التحضير

    العجينة:

    ١- تعجن مكونات العحينة وتترك.

     

    الحشو:

    ١- يحمر البصل ويضاف الزبادي، الكاري، الفلفل ويقلبوا جيداً حتى يجف الماء‪.

    ٢- تضاف الكزبرة وتقلب ويترك الحشو ليبرد.

    ٣- تقطع العجينة دواير، تحشى وتقفل على شكل نصف دايرة وتضفر من الطرف.

    ٤- تحمر في الزيت، وبالهنا والشفا.

    كلمات مفتاحية  :

    تعليقات الزوار ()