بتـــــاريخ : 8/31/2010 12:57:15 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1052 0


    بطاطس وخرشوف محشى

    الناقل : SunSet | العمر :37 | الكاتب الأصلى : هيام2 | المصدر : www.qassimy.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ بطاطس خرشوف محشى

    بطاطس وخرشوف محشى


    طبقنا اليوم كما هو مبين من العنوان

    خرشوف وبطاطس محشيه

    المقادير بالطبع حسب الافراد الذين سيتناولون الوجبة

    انا هنا استعملت

    كيلو بطاطس فى حجم البيضه ولو اصغر يبقى افضل

    8 حبات خرشوف

    كيلو لحم مفروم لزوم العصاج + 2 بصله مقطعه الى قطع صغيره

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-f7c79766ef.jpg

    معلقه سمن للعصاج
    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-511753b964.jpg

    4 معالق كبيره صلصة

    ملح وفلفل اسمر

    الطريقه

    نقطع البصل الى قطع صغيرة ونضعه فى حله مع معلقة السمن على النار

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-280d9dca96.jpg

    الى ان يصير لونه ذهبيا

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-d33fcd656f.jpg


    نضع عليه اللحم المفروم والملح والفلفل الاسمر ونتركه على النار لين مايستوى مع التقليب من وقت لااخر

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-45979e4753.jpg

    فى هذى الاثناء

    نقشر البطاطس ونضعها فى مويه حتى ماتسود ويتغير لونه
    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-9448a4a641.jpg

    ونحضر المأوره المخصصه للمحشى ونقور البطاطس

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-ef59571324.jpg
    طبعا انا ماعرفش المقوره ايش تسمونها

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-3dd57941f9.jpg

    لغايه مااخلص الكميه كلها

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-0c29ed3090.jpg
    هنا العصاج خلاص استوى برفعة من على النار

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-e4396c5b5a.jpg


    احضر الصينية اللى حاسوى فيها البطاطس واضع فى قعدتها كل اللى خرجته من قلب البطاطس

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-9d3db2f44c.jpg

    وابتدى احشى البطاطس وارصها وجهها لفوق بجانب بعض

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-0e889b813c.jpg

    ارص الخرشوف فى الصينيه واحشيه بالعصاج

    والخرشوف هنا عندى فروزن مب فرش لانى اخزنه فى الفريزر من فتره الشتاء لوقت مااحتاجه

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-cd0117ec01.jpg




    العصاج المتبقى بضع عليه الصلصه وبضيف عليه كوبيتين من الماء وملح وفلفل اسمر بسيط

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-002638bcf1.jpg

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-06d21ada73.jpg


    وابتدى اوزعه بالتساوى على الصنيتين


    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-3d0b0a063d.jpg

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-531c2c35dd.jpg

    واغطيهم بورق الفويل واضعهم على نار هادئه للين مايتستوا مع رفع الورق من ان لااخر واذ احتاج مويه ضيفى نصف كوب

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-0b34013ab9.jpg

    وبعد السوا بشعل الجريل واضعهم حتى يتحمر الوجة

    وفى الاخر تصبح عندى هذى الوجبه الطعمة جدا

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-c7212ef161.jpg

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-b803e0adca.jpg

    وتقدم مع ارز ابيض وطبق من السلطه الخضراء

    http://uaewomen.net/upload//uploads/images/uaewomen-3249505ec6.jpg

    وبالهنا والشفا

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ بطاطس خرشوف محشى

    تعليقات الزوار ()