اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/14/2008 11:27:34 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1303
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
بان كيك الشوفان
شوربة مكعبات البطاطس
بوبرة MABOGA ( أكلة زنجبارية )
الارز الكابلى
أرنب بالصلصة
سلطة الباذنجان بالطحينه
سلطة الهيجيكي
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
جمبرى بالكنافة
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
سمك
 
جمبرى
الكمية تكفي:
5 أشخاص
وقت التحضير:
15 دقيقة
وقت الطهي:
20 دقيقة
المقادير:
كيلو جمبرى مقشر ونظيف
واحد ونصف كوب كاتشب
2معلقه هوت صوص
صويا صوص
2ملعقه زيت سمسم
2ملعقه سكر
ديجنجرفرش اوجنزبيل فرش
ملح
فلفل
فص ثوم
كنافه ترح
التحضير:
نضع كل المكونات فى الخلاط ماعدا الجمبرى والكنافه
نخلطهم ونقسمهم نصفين
نضع نصف الكميه على الجمبرى لنتبله بها لمده ساعه
ثم نحشى الكنافه بالجمبرى اصابعمثل ورق العنب
نحضر نصف التتبيله السابقه نضع عليهاسكر ومعلقه خل
ونخلطم بالخلاط
ونسكبهم فى طبق التقديم
الطبخ:
نحمر الكنافه فى الزيت
وعند الاكل نغمس الكنافه المحشيه بالصوص
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
سمك
 
جمبرى
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)