بالفيديو فنون عمل القهوة ...
البيوتي فيرجن كذبه لا تنطوي على أحد ولا حتى على الأبله ولا يحل مشكل البكاره. ياأخوات البيوتي فيرجن م ...
كثيرا مانرى نساء يتمتعن ببشره صافيه او قوام رشيق ولكن القليل جدا منهن يتمتعن بشعر صحي ذو لمعه جذابه ...
ندخله الفرن حتي يتحمر لونه و يصبح ذهبيا نتركه حتي يبرد تم نغمسه في الشكلاطة المذابة و نقوم بتزيين الاطراف بي الفستق المرحي ...
ثــم نقلبها فى صحن التقديم وهنا زينتها بالبندق وصوص الهيرشى,,, ...
تضرب المقادير السابقة جيدا فى الخلاط، ومن المهم معرفة ان الكريمة اللبانى تستخدم فى الأطباق الحادقة. ...
حياكم على طبق روبيان سريع وخطير واحلى من المطاعم ع المقادير:روبيان مغسول زين وبسكين حاده قصي ظهر الروبيان وسحبي الخيط الاسود طبعا بدون تقشير الربيان ...
وبعدا كدا نقلل الزيت شويه ونروح نحط ملعقة ونص دقيق اقصد ملعقة أكل وبعد ما نشوحها شويه نروح حاطين عليها الكريمة اللباني يعنى بالظبط زى ما بتعملى البشاميل بس بنستبدل اللبن بالكريمة وبنقلل الدقيق عشان المفروض انى الصوص دى بتبقى سايله شويه عن البشاميل موش زى قوام البشاميل ...
المقادير: -نصف كيلو لحم عجل -بياض بيضه -ملح -ملعقة دقيق -بصل مقطع جوانح -فلفل احمر واخضر مقطع -نصف كوب زيت ذره -كوب ماء مذاب فيه ملعقة نشا وملعقة صلصة صويا -زنجبيل مقشر ومقطع -دردار بري (بهار صيني)موجود في محلات العطارة الكبيرة طريقة التحضير : 1-ينقع شرائح اللحم ببياض البيضه والملح وملعقة الدقيق لمدة ساعتين 2-يسكب نصف كوب زيت ذرة في صاج ويضاف له الزنجبيل والدردار ويوضع على النار ويقلب حتى تخرج منه الرائحة العطرية ويرفع كل منهما عن الزيت 3-تضاف شرائح اللحم المنقوعه وتقلب بالزيت حتى تلين وتقريبا تحتاج مدة ربع ساعه تقليب على نار هادئه. 4-ترفع شرائح اللحم عن الزيت وتوضع شرائح البصل والفلفل وتقلب حتى تذبل 5-تضاف شرائح اللحم مره اخرى ويوضع عليها كوب الماء المذاب فيه النشا والصويا وتترك لمدة دقيقه فقط. ...
لحم مفروم . فلفل اخضر والاحمر .بصل . طماطم .ملح . بهارات . معجون طماطة 3 ملاعق من دبس الرمان ...
ممكن أضافة فلفله حاره حسب الرغبه مدقوقه مع الثوم للى بيحب التونه الحاره وشوية طحينه ورغيف وأوعى وشك ...روعه جميله جدا ... أهى تنفع فى الثلاجه عشاء أو غداء فى يوم تكسلى تطبخى تسحبى منها ... ...
هنحط الثوم و الملح والكسبرة والحبهان و الكمون و عصير الليمونة في الكبة ونضربهم كويس وبعد كده نحشي بطن السمك بالخلطة ديه كويس و نسيبه في الثلاجة لمدة ساعه مثلا علشان يشرب من التتبيلة ...
و الله بقت كل ماعمل حاجة افتكركم مش عارفة ليه بصراحة يمكن عشان بحبكم عملت اليوم الكباب وده طبق جزائري بنعملوه في الايام العادية و حتى في شهر رمضان الكريم يعني هون في الجزائر معظمنا اول يوم من رمضان يعمل الكباب او شطيطحة زيتون او لمثوم ...