بالفيديو فنون عمل القهوة ...
البيوتي فيرجن كذبه لا تنطوي على أحد ولا حتى على الأبله ولا يحل مشكل البكاره. ياأخوات البيوتي فيرجن م ...
كثيرا مانرى نساء يتمتعن ببشره صافيه او قوام رشيق ولكن القليل جدا منهن يتمتعن بشعر صحي ذو لمعه جذابه ...
المقادير: -نصف كيلو لحم عجل -بياض بيضه -ملح -ملعقة دقيق -بصل مقطع جوانح -فلفل احمر واخضر مقطع -نصف كوب زيت ذره -كوب ماء مذاب فيه ملعقة نشا وملعقة صلصة صويا -زنجبيل مقشر ومقطع -دردار بري (بهار صيني)موجود في محلات العطارة الكبيرة طريقة التحضير : 1-ينقع شرائح اللحم ببياض البيضه والملح وملعقة الدقيق لمدة ساعتين 2-يسكب نصف كوب زيت ذرة في صاج ويضاف له الزنجبيل والدردار ويوضع على النار ويقلب حتى تخرج منه الرائحة العطرية ويرفع كل منهما عن الزيت 3-تضاف شرائح اللحم المنقوعه وتقلب بالزيت حتى تلين وتقريبا تحتاج مدة ربع ساعه تقليب على نار هادئه. 4-ترفع شرائح اللحم عن الزيت وتوضع شرائح البصل والفلفل وتقلب حتى تذبل 5-تضاف شرائح اللحم مره اخرى ويوضع عليها كوب الماء المذاب فيه النشا والصويا وتترك لمدة دقيقه فقط. ...
لحم مفروم . فلفل اخضر والاحمر .بصل . طماطم .ملح . بهارات . معجون طماطة 3 ملاعق من دبس الرمان ...
ممكن أضافة فلفله حاره حسب الرغبه مدقوقه مع الثوم للى بيحب التونه الحاره وشوية طحينه ورغيف وأوعى وشك ...روعه جميله جدا ... أهى تنفع فى الثلاجه عشاء أو غداء فى يوم تكسلى تطبخى تسحبى منها ... ...
هنحط الثوم و الملح والكسبرة والحبهان و الكمون و عصير الليمونة في الكبة ونضربهم كويس وبعد كده نحشي بطن السمك بالخلطة ديه كويس و نسيبه في الثلاجة لمدة ساعه مثلا علشان يشرب من التتبيلة ...
و الله بقت كل ماعمل حاجة افتكركم مش عارفة ليه بصراحة يمكن عشان بحبكم عملت اليوم الكباب وده طبق جزائري بنعملوه في الايام العادية و حتى في شهر رمضان الكريم يعني هون في الجزائر معظمنا اول يوم من رمضان يعمل الكباب او شطيطحة زيتون او لمثوم ...
الاول قليت الفراخ في الطاسه المسطحه والقشره اتقرمشت في ثواني واتقفلت وبقت تمام من كل الجوانب وبعدين نقلتها علي الطاسه التانيه الهاديه وسيبتها بقي تستوي علي نار هاديه علشان قلبها مايكونش ني او ممكن كمان حاجه تانيه تتقلي عادي خالص علي نار متوسطه وتدخل الفرن تكمل سواها وفي الحالتين ماتتقليش قوي علشان لونها مايغمقش لما تدخل الفرن او لما تتنقل للطاسه التانيه ...
يارب يكون اكلى عجبكم واكون قدمت حاجة لو صغيرة جدا ما تنسوش الردود والتقييم تقديرا لتعب اللى تعبته فى الموضوع ...
النهاردة ان شاء الله حوريكم طريقتى فى الفراخ المحشية والمشوية فى الفرن يارب تعجبكم ...
فتوكاتى العزيزات كل سنة وانتن بخير خلاص رمضان ايام قليل ويودعنا يارب يعود علينا جميعا باخير وكل فتوكة تنول الا بتمناه ندخل فى الكنافة انا بعمل كنافة بالمهلبية روعة وحبيت تجربوها المقادير : نص كيلو كنافة _سمنة _ مقدار من الهلبية _ زبيب_ جوزهند ...
نصف كيلو كنافة خليط من السمن وزيت الذرة مكسرات مشكلة حسب الرغبة ومطحونة ومضاف اليها قليلامن السكر المطحون شربات وهو عبارة عن 2كوب سكر وكوب ماء مضاف اليه نصف ليمونة وبعد نزوله من على النار نضيف باكو فانيليا ...