اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/16/2011 12:08:28 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1798
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
الشاكرية اللبنانية
الارزبالكاري والريش
الارز باللحم و الخضروات
شوربة الشعيرية
فتة الحمص
سلطة الثوم و الطحينة
عجينة الوافل
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
كريب مالح علي شكل ساندوتشات
الناقل :
SunSet
| العمر :37 | الكاتب الأصلى : غزالة المغرب | المصدر :
top.trytop.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
كريب
 
مالح
 
شكل
 
ساندوتشات
المقادير-----------------دقيق ابيض 1 ونص كوب-------مايعادل185 جرام دقيق------------حليب كوبين ونص--------مايعادل625 جرام -------------3 حبات بيض ---مايعادل150 جرام-------------ملح----نص ملعقه صغيره مايعادل 3 جرام-------------زيت--2 ملعقه كبيره------مايعادل 20 جرام------------الحشوه----------- جبنه شدر--------فلفل رومي اخضر واصفر واحمر وبرتقالي---------زيتون-----جبنه بيضاء--------------ملح------فلفل اسود---------- فص ثوم------------بيضه مسلوقه ------------شطه حاره شويه علي حسي الرغبه---------------- ممكن لحمه مفرومه مع البصل ------------وممكن طماطم بالجبنه علي حسي رغبتك في الحشوه------------ويمكن الدجاج ويقطع مثل الشاورمة
خلط الدقيق والملح والزيت والبض والحليب مع بعض تكون عجينه سلسه وسائله قليلا نمسح الطوه بقليل من الزيت ونضع العجينه شكل دئره اونضعها في صاج الكهرباء علي شكل دائري
بعد ان نضجت عجينه الكريب نضع فوقها الحشوه ونلفها علي شكل اصابع او علي شكل ساندوتشات مفتوحه من الجانبين علي حسب الرغبه ويقدم كما هو او يدخل الفرن بعد حشوه يرص في صينيه الفرن ويمسح من فوق بالكاتشب او المايونيز او اي صلصه مستحبه ويخرج من الفرن بالهناء والعافيه
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
كريب
 
مالح
 
شكل
 
ساندوتشات
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)