اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/20/2008 11:53:41 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1391
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
كيك الجبن البارد
كيف تستفيدين من بقايا المعكرونة
بنبونى ساندوتش
كريب بالجبن لذيذ جدا
سويسرول اللحم المفروم
الدجاج الايطالي بالليمون
تورتيلا السلمون
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
أم على لذيذة
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
شرقية
الكمية تكفي:
8 أشخاص
وقت التحضير:
30 دقيقة
وقت الطهي:
30 دقيقة
المقادير:
200 جم كريم شانتيه
400 جم سكر
2 لتر لبن
0.5 كيلو عجينة ملفاى
مكسرات
زبيب
قرفه
جوز هند
سكر بودرة
التحضير:
تفرد عجينة الملفاى
تحمص فى الفرن ثم تفرم بعد خروجها
نضع عليها المكسرات والزبيب والقرفه ثم تسقى باللبن الساخن جدا نزينها بالكريم شانتيه فوق الوجه باستخدام كيس الكريمه بحيث تغطى تماما بطريقتك الجميلة يا فتوكه
الطبخ:
تدخليها الفرن
نطلعها من الفرن بعد ان يصبح لونها ذهبى الوجه
ملاحظات:
تقدم ساخنة فى الشتاء وتكون بقى اجمل واحلى وهى بارده من المبرد بس خلاص كدا هى دى أم على شفتو سلهة ازاى جربو ودوقونى بقى
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
شرقية
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)